Nieuwsberichten

20.08.17Nieuw systeem bij ramen en deuren: MasterLine 8
Nieuw systeem bij ramen en deuren: MasterLine 8 Nieuw systeem bij ramen en deuren: MasterLine 8 Nieuw systeem bij ramen en deuren: MasterLine 8

MasterLine 8 is een uniek systeem voor ramen en deuren dat ontelbare designmogelijkheden combineert met superieure resultaten op het vlak van prestaties en productiesnelheid. Het systeem is geschikt voor elke architectuurstijl, met een uitgebreide keuze aan designvarianten. Bovendien blinkt de MasterLine 8 uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 87 mm. Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie.

 

Energie-efficiëntie op maat

MasterLine 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus,

- Standaard

- HI

- HI+

met een oplossing voor huizen met hoge isolatiegraad, laag energieverbruik, en zelfs voor passiefhuizen. Deze verschillende isolatieniveaus worden verkregen door de integratie van nieuwe en slimme materialen. Voor de High Insulation+ variant worden innovatieve isolatiestrips ingebouwd waarbij gebruik wordt gemaakt van een lage emissie folie. Door de warmte te reflecteren en vast te houden, wordt de isolatie aldus geoptimaliseerd.

 

Design op maat

Het unieke MasterLine concept biedt drie designvarianten,

- Functioneel

- Renaissance

- Deco

elk met hun specifieke look en feel, waardoor het systeem geschikt is voor elke architectuurstijl. Bovendien voorziet MasterLine8 nieuwe openingswijzen voor kaders van diverse afmetingen, zoals enkele of dubbele balkondeuren met minimale drempels voor zowel naar binnen als naar buiten openende elementen.

 

Comfort op maat

MasterLine8 biedt een uitstekende waterdichtheid, geeft een zeer beperkt luchtverlies tot 600Pa luchtdruk bij een uitstekende stabiliteit. Deze ultieme prestaties zijn haalbaar dankzij het algemene concept en een optimale overlapping van de dichtingen tussen kader en vleugel.

 

Coördinaten
 • GERAL n.v.
  Nijverheidsstraat 9
  (Industriepark, zone B5)
  2235 Hulshout
 • 015 75 85 25
 • info@geral.be
Openingsuren
 • Alle dagen open van 10u-12u en 13u-18u
 • zaterdag open van 13u-17u
 • Alle dagen op afspraak tot 21u
 • zon- en feestdagen gesloten
© 2011 Geral | webdesign by Pixeo