Nieuwsberichten

11.03.20Nieuwe Harol-producten
Nieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-productenNieuwe Harol-producten

Ontdek hier de nieuwe Harol-producten:

De nieuwste generatie Harol-knikarmschermen bestaat uit drie collecties: Minimal, Elegant en Curved. Binnen elke collectie heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo stel je jouw zonwering volledig zelf samen volgens jouw stijl en behoeften. Harol biedt maatwerk zols maatwerk bedoeld is.

 

Minimal

LUX

Pure luxe, maar nooit overbodig

Het type Lux uit de Minimal collectie komt in een uitgepuurd design dat past bij elke bouwstijl. Deze high-end zonwering rust je uit met alle mogelijke opties die je kan bedenken voor maximaal comfort.

 

Elegant

TUCAN

Klassiek langs buiten, innovatief vanbinnen

De look van Tucan mag dan wel klassiek zijn, de materialen en mogelijkheden zijn dat allerminst. Met dit lichte knikarmscherm geniet je van Harol-kwaliteit in een innovatief klassiek jasje.

 

Elegant

CADIZ

Groots in kwaliteit en zonbescherming

De luxueuze Cadiz heeft een robuuste, traditionele vorm die degelijkheid uitstraalt. Dit high-end scherm beschermt elk terras tegen overtollige hitte, jaar in, jaar uit.

 

Curved

PRAIA

Extra rond, extra gezellig

De Praia is er voor de designliefhebbers die houden van ronde, gebogen vormen. Volledig open of met een afdekkap, de Praia is het ganse jaar door een streling voor het oog.

 

 

Ga voor extra comfort met de Harol BRERA!

Buitengewoon genieten het hele jaar door

Langer buiten genieten? Met Brera is alles mogelijk! Met Brera breit u naadloos een verlengstuk aan uw woning of creëert u plek in de tuin waar het fijn vertoeven is. Brera is uniek in zijn soort omdat zijn dak volledig kan openschuiven. Zo bekomt u een maximale lichtinval. Wil u liever wat
meer schaduw? Bij het sluiten van het dak, kantelen de lamellen en wordt het zonlicht gefilterd. Op die manier wordt een optimale luchtcirculatie gegarandeerd. Zo is het tijdens de zomermaanden ook aangenaam zitten onder een Brera lamellendak.


U kan deze buitenleefruimte nog verder uitrusten met glaswanden, ledverlichting en verwarming. Hierdoor kan u langer genieten van uw terras. Wilt u uw buitenleefruimte steeds op een goede temperatuur en beschermd tegen regen? Dan zijn de sensoren die de stand van het lamellendak
automatisch regelen, een goede keuze.

Coördinaten
 • GERAL n.v.
  Nijverheidsstraat 9
  (Industriepark, zone B5)
  2235 Hulshout
 • 015 75 85 25
 • info@geral.be
Openingsuren
 • Maandag tot donderdag open van 10u-12u en 13u-18u
 • Vrijdag enkel op afspraak
 • Zaterdag open van 13u-17u
 • Alle dagen op afspraak tot 21u
 • zon- en feestdagen gesloten
© 2011 Geral | webdesign by Pixeo