ramen aluminium hulshout

Aluminium

Ramen, deuren en schuifdeuren

Duurzame originaliteit die een meerwaarde geeft aan uw woning.

Met aluminium ramen en deuren kies je voor duurzaamheid en stijl.
Aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen.

 

Het biedt dan ook heel wat voordelen:

– Thermisch en akoestisch isolerend
– Onderhoudsvriendelijk
– Uitgebreid kleurenspectrum
– Veelzijdige stijlen en openingstypes
– Oersterk
– Inbraakwerend

AAN JOU OM STIJL EN KLEUR TE KIEZEN

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?

Breed toepasbaar.

Aluminium is een licht maar ultrasterk materiaal met veel toepassingsmogelijkheden.
Door het polyvalente karakter laat dit materiaal zich gemakkelijk omvormen naar uiteenlopende designs, van ultrastrak tot uitgesproken Retro.
Aluminium ramen & deuren zijn verkrijgbaar in zowel matte, glanzende of metallic uitvoering in een waaier van RAL kleuren.

 

rond aluminium raam reynaers

Waterdichte garanties

Ramen zijn letterlijk je venster op de wereld en bovendien het visitekaartje van je huis. Daarom bestaat er een aluminium profiel voor ieders huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Een aluminium raam is altijd een lust voor het oog. Je kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen. Het slanke profiel van aluminium ramen garandeert bovendien een maximale lichtinval. Laat de zon nu maar schijnen!

Deuren zijn al even belangrijk. De eerste indruk van een woning of een ruimte krijg je op het moment dat je de deur opendoet. Daarom ontwierp Reynaers een assortiment prachtige aluminium deuren, die stuk voor stuk recht doen aan de stijl van je huis. De basisvorm is sober en ongecompliceerd, maar er zijn ontelbare variaties mogelijk. Decoratief, robuust of slank, er is een aluminium profiel voor iedere deurstijl.

REYNAERS PARTNER

De firma Geral is al jaren een erkend REYNAERS PARTNER voor het volledige productgamma van REYNAERS ALUMINIUM.

Het Reynaers Partner label betekent veel meer dan een sticker aan de deur.
Die erkenning wijst op een nauwe samenwerking met Reynaers.
Wij adviseren, produceren en installeren buitenschrijnwerk met Reynaers profielen.

Als Reynaers Partner hebben we een team van  Reynaers specialisten die ons ondersteunen  met hun specifieke kennis.

Iedere consument zoekt naar zekerheid en onberispelijke vakkundigheid in het volledige bouw-of renovatieproces.  Voor uw buitenschrijnwerk is dat Geral.

Een greep uit onze ALU systemen.

Dankzij je ramen kan je jouw woning een eigen cachet geven. Daarom bestaat er bij Reynaers Aluminium een raamprofiel voor elk huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. Je kan ook kiezen uit verschillende openingtypes: naar binnen of naar buiten openend, draai – en kipramen, dubbel openslaande ramen, …
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vakkundig advies altijd inbegrepen

Ramen vormen je venster op de wereld.​

Ze bepalen jouw zicht op de leefomgeving. Maar ze zijn veel meer dan dat!

Dankzij je ramen kan je jouw woning een eigen cachet geven. Daarom bestaat er bij Reynaers Aluminium een raamprofiel voor elk huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. Je kan ook kiezen uit verschillende openingtypes: naar binnen of naar buiten openend, draai – en kipramen, dubbel openslaande ramen, …

 

 

De mogelijkheden zijn eindeloos.
Een overzicht van onze belangrijkste systemen

c

masterline 8

Master Line 8: Raamsysteem van de toekomst. 

De Masterline 8 raamreeks combineert een veelheid aan isolatieniveaus met een brede waaier aan designvarianten.
Masterline 8 kan in zijn basisversie worden toegepast in een renovatie met beperkte isolatie-eisen.
De Masterline 8 HI is een hoog isolerende variant, geschikt voor nieuwbouwwoningen en lage-energie woningen.

Masterline 8 HI + is de hoogst isolerende variant uit de Masterline reeks. Deze Hi + versie is uitermate geschikt voor toepassing in een passiefwoning.

SL38

SL 38 HI: Ultraslank raam- en deursysteem

Het SL 38 HI  raam- en deursysteem is de nog beter isolerende broer van allernieuwste SL 38 reeks. Die ultraslanke profielen zijn ideaal voor de constructie van ramen en deuren met fijne profielen. Bovendien voldoet de thermische prestatie van deze reeks meer dan voldoende om een moderne nieuwbouwwoning mee te bouwen. Bovendien zijn dubbele en driedubbele beglazing met deze raam- en deurreeks mogelijk.

SL 38 HI is beschikbaar in de stijluitvoeringen Classic, Cubic en Ferro. De verscheidenheid in stijlen leent zich zowel tot toepassing in minimalistische architectuur met grote glaspartijen als in pastorie- en hoevestijl, uitgevoerd als kruisramen. In industriële renovatieprojecten wordt het karakter van de stalen ramen behouden zonder in te boeten op de hogere isolatiewaarde van een alu profiel.

Master patio schuifdeur

Een meesterlijke creatie met topprestaties

De ontelbare combinaties met Masterline 8, de uitstekende thermische isolatie, het verbeterde comfort en het strakke design maken van MasterPatio het schuifsysteem van de nieuwe generatie.

De nieuwe generatie schuifsystemen.Overal inzetbaar, zowel in drukke stadscentra als aan de kust. Combineert topprestaties met een uitgebreid aanbod aan raamopeningstypes.

CP130 schuifdeur aluminium

CP130: Schuifdeursysteem voor hedendaagse woningen.

Het systeem CP 130 is de standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten.

Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 130 HI worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen. Het systeem kan worden aangewend voor schuiframen met hoogte tot 2,70 meter en glasgewichten tot 300 kg. CP 130 is in schuif en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail.

CP155: Schuifdeursysteem voor energiezuinige woningen

Het systeem CP 155 is een hoog isolerend systeem dat een antwoord biedt op de vraag naar ramen en deuren met hoge isolatiegraad in zeer energiezuinige bouwprojecten.

Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 155 HI en CP 155 Minergie worden toegepast om aan de strenge eisen van lage energie en passiefbouw te voldoen. Het systeem kan worden aangewend voor schuiframen met hoogte tot 3,50 meter en glasgewichten tot 400 kg en is uitermate geschikt voor toepassing van drievoudige beglazing. CP 155 is in schuif en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail.

Als uitbreiding op dit systeem wordt ook een hoekoplossing aangeboden waarbij twee schuivende delen op hoek sluiten. 

De basisvorm is sober en ongecompliceerd, maar er zijn ontelbare variaties mogelijk.

Eén van de grote troeven van aluminium zijn de eindeloze designmogelijkheden van het materiaal.

Een raam is al lang geen eenvoudig vierkant vol glas meer.

Aluminium ramen, deuren of gevelsystemen kunnen geproduceerd worden in bijna elke maat. Daarom is aluminium geschikt voor grote raampartijen met dubbel of driedubbele beglazing. Aluminium leent zich tot de meest diverse bouwstijlen zoals een functionele, renaissance of steel look.

Daarnaast is aluminium beschikbaar in meer dan vierhonderd kleuren. Zelfs bicolor ramen behoren tot de mogelijkheid. Je ramen hebben langs de binnenkant een andere kleur dan langs de buitenkant.

Bij Geral is alles aanwezig om perfect te matchen bij de stijl van je woning.

Bij de keuze van uw ramen komt er heel wat kijken.
We proberen je adhv foldermateriaal extra informatie te geven zodat om en je te helpen bij de juiste keuze van jou bouwproject.

Folders Reynaers