Ultraslank, authentiek en energie-efficiënt

De hoogisolerende profielreeks SL 38 komt in elke bouwstijl tot zijn recht. De Slim Line biedt niet enkel een alternatief voor de imitatie van fijn geprofileerde stalen ramen, maar biedt tevens mogelijkheden in moderne, minimalistische architectuur. Met zijn uitstekende thermische prestaties en drie designvarianten laat dit systeem toe perfect in te spelen op de architecturale trends waarin zowel transparantie als authenticiteit centraal staan.

SL38 Stijlvarianten

SL38 reeks bestaat in 3 verschillende stijlvarianten:

       1. Classic
        ontworpen vanuit het  stalen raam.
       2. Cubic
        dit type combineert  slankheid met de traditionele moderne uitvoering van aluminium kozijnen.
       3. Ferro
        cubic met een vierkant detail op het draaiend element van de ramen.

Die stijlen zorgen ervoor dat de reeks SL38  perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

SL38 met aanslag

In Nederland is de meest gebruikte vorm een kozijnprofiel met aanslag waarbij de aanslag dus van buitenaf tegen het stelkozijn geplaatst wordt. Het kozijn wordt met schroeven vastgezet in het stelkozijn.

SL38 is eveneens met aanslag verkrijgbaar.  De aanslag van het kozijn blijft als het ware hangen tegen een lat in het gat van de muur waar het kozijn moet komen. Deze lat (ook wel stelkozijn genoemd) is bevestigd ter hoogte van de spouw tussen de buitenmuur en binnenmuur. 

Techniek en prestaties

Folder

SL38