Master Line 8

Het raamsysteem van de toekomst. masterline 8

Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-efficiëntie.

Masterline 8 is het raamsysteem voor de toekomst. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. Met zijn HI en HI+  versies heeft het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen: van een renovatie tot een passiefwoning!

Masterline 8 Stijlvarianten

Masterline 8 reeks bestaat in 4 verschillende stijlvarianten:

       1. Functioneel
       2. Deco
       3. Renaissance
       4. Verborgen Vleugel (hidden vent)

Die stijlen zorgen ervoor dat het Masterline 8 profiel perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

Maximaal daglicht, maximale isolatie

Naast de vier stijlvarianten zijn er ook drie isolatieniveaus: standaard, High Insulation (Hi) en High Insulation Plus (Hi+). Door enkele eenvoudige ingrepen en de toepassing van een aangepaste middendichting zijn de HI en de HI+ extra isolerend. De inbouwdiepte van de profielen blijft steeds 87 millimeter, ongeacht de gewenste isolatiegraad. Dat resulteert in een grote flexibiliteit en designvrijheid.

Standaard: Kleine middendichting in EPDM of TPE
HI: Grote middendichting + Pex dichting tsn glas en profiel.
HI+: Reynisol stegen  met low E tape+Pex dichting rond het glas+TPE middendichting+isolatiestrook

Lucht-, wind-, en waterdicht

MasterLine 8 biedt een uitstekende waterdichtheid tot 1200 Pa en een zeer beperkt luchtverlies. Die prestaties zijn mogelijk dankzij het algemene concept en een optimale overlapping van de dichtingen tussen kader en vleugel.
Naast die prestaties is MasterLine 8 perfect geschikt om grote elementen te fabriceren, gebruikmakend van smalle maar stevige profielen. Daardoor laat het raamsysteem een maximum aan daglicht en zonnewinsten binnen en komt het tegemoet aan de behoefte van architecten.

 

Geoptimaliseerd productieproces met blik op de toekomst

Bij de ontwikkeling van het MasterLine 8- systeem ging er veel aandacht naar de fabricage en de installatie van de ramen. De innovaties zijn dus niet alleen te vinden in het design, het comfort en de energetische waarde, maar ook in het geoptimaliseerde productieproces, een efficiënte montage van de componenten en een vereenvoudigde plaatsing van de afgewerkte elementen.

MasterLine 8 toont nog maar eens aan dat Reynaers zijn blik resoluut op de toekomst richt. Het is de zoveelste innovatie in de rijke geschiedenis van het bedrijf dat blijft investeren in duurzame oplossingen die bijdragen tot een betere leef- en werkomgeving.

Techniek en prestaties

Folder

Masterline 8