Buitenjaloezie

Geniet discreet van natuurlijk invallend daglicht

Voorzetbuitenjaloezieën blokkeren de warmte maar laten tegelijkertijd licht binnen. Bovenste en onderste lamellen kunnen apart ingesteld worden voor precies de juiste dosis licht en warmte. Het systeem met lamellen wordt langs de buitenkant op het raam gemonteerd.

Waarom buitenjaloezieën?

  • Heel efficiënt: licht- en zoninval kan naar behoefte geregeld worden
  • Natuurlijk daglicht wordt optimaal benut, dus minder kunstlicht nodig
  • Perfecte inkijkbescherming, op elk moment van de dag
  • Tijdloos design en functionaliteit gaan hand in hand
  • Bespaar het ganse jaar door op je energiefactuur: warmte blijft buiten in de zomer en binnen in de winter
  • Eenvoudig te reinigen
  • Ideaal voor thuis en op kantoor

Keuzemogelijkheden

BZ700

BZ700

Eenvoudige installatie

De voorzetbuitenjaloezie BZ700 blokkeert de warmte, maar laat tegelijkertijd licht binnen. Altijd in de juiste dosis, want de bovenste en onderste lamellen kunnen apart ingesteld worden. Zo heb je op elk moment van de dag ook een perfecte inkijkbescherming. De BZ700 is daarnaast even eenvoudig te installeren als een voorzetrolluik: de afgeschuinde kast wordt voor het raam gemonteerd. En voor een onberispelijke look plooien de innovatieve lamellen bij een deuk automatisch terug in hun oorspronkelijke positie.

Unieke eigenschappen

→ Eenvoudige montage

→ Handig in onderhoud

→ Innovatieve lamel AF80

→ Performant lichtsturingseffect

→ Perfecte inkijkbescherming

BZ1000
BZ1000
Hedendaagse zonwering
De buitenjaloezie BZ1000 wordt verdoken geïnstalleerd in de gevel. Dit kan in de spouw met geleiderrail of met kabelbegeleiding en afdekkap. Eventueel kan je ook kiezen voor een installatie met zichtbare smalle U-vormige kast. Met deze hedendaagse zonwering kan daglicht te allen tijde optimaal ingezet worden, en dit met maximale inkijkbescherming want de bovenste en onderste lamellen zijn apart in te stellen. Bovendien zijn de lamellen in hoogwaardig aluminium makkelijk te reinigen, en heb je keuze uit een indrukwekkend kleurenpallet.
Unieke eigenschappen

→ Innovatief veerspansysteem voor stabiele structuur van de lamellen

→ Verschillende montagemogelijkheden

→ Eenvoudig te reinigen

→ Keuze uit 3 lameltypes in een indrukwekkend kleurenpallet

→ Bestand tegen rukwinden (tot 80 km/u conform EN13659)

→ Performant lichtsturingseffect

→ Perfecte inkijkbescherming

Buitenjaloezieën