kunststof voordeur

Kunststof

Ramen, deuren en schuifdeuren

PVC ramen & deuren combineren een optimale thermische en akoestische isolatie met een uitgebreid kleurenpalet.

Onze Zendow#neo Premium ramen overtreffen de eisen voor lage energiewoningen. Zeer slanke & elegante profielen. Toch stevig genoeg voor alle soorten glas.

Voordelen van Deceuninck ramen en deuren:

* duurzaam
* thermisch en akoestisch uitstekend isolerend
* hoge inbraakveiligheid door de imbraakremmende padestoelen sluitingen
* origineel kleurenpallet
* superieure Belgische topkwaliteit

Tijdloze klasse en harmonie

Isolatie

Het verwarmen van een woning slokt veel energie op. Isoleren is daarom een must – en Ellegant  kan daar aan bijdragen. De uitstekende thermische kwaliteiten leveren behalve wooncomfort ook een energiebesparing op. Een (financiële) opsteker voor de gebruiker én goed voor het milieu.

Tijdloos design.

Niet alleen het duurzame karakter, ook het tijdloze uitzicht maakt dat de Elegant systeemprofielen van alle tijden zijn. Of u nu kiest voor strakke, hedendaagse ontwerpen of voor de meer klassieke architectuur. Elegant valt gegarandeerd bij meerdere generaties in de smaak. Zendow-ramen zijn beschikbaar in 42 kleuren en hebben een ruim gamma aan sierlijsten voor het retro-raam ‘Autentica’.

Kunststof ramen en deuren Geral
Autentica ramen met sierlijsten

AUTENTICA

Of u nu nieuw bouwt of een woning renoveert. Vaste ramen, draaikiepramen, tuimelramen of  Schuiframen zoekt. Bij Deceuninck vindt u robuuste, maar tegelijk ook verfijnde en stijlvolle raam- en deursystemen voor elk type woning.

En vooral: ze gaan héél lang mee, zodat u jaren kunt genieten van een hoog wooncomfort.A

Tijdloze kleuren en afwerking

De kleur van uw ramen en deuren is bepalend voor het aanzicht van uw woning. Daarom is het belangrijk een kleur te kiezen die zowel binnen als buiten perfect past.. In onze collectie vindt u alvast een brede waaier aan schitterende én onderhoudsvriendelijke kleuren.

    •  
Deceuninck preferred partner

Deceuninck Preferred Partner

De firma Geral is al jaren een erkend Deceuninck Preferred Partner voor het volledige kunststof-productgamma van Deceuninck

Deceuninck heeft een programma waarbij de beste ramen en deuren installateurs uitgekozen worden als ‘Preferred Partner’. Om ‘Preferred Partner’ van Deceuninck te worden, moet men voldoen aan hoge kwaliteitseisen zoals plaatsen volgens strenge normen (KIWA), kwaliteitscontroles toelaten en voldoende scholing geven.

Bij de keuze van uw ramen komt er heel wat kijken.
U kan rekenen op het beste advies.

Ramen van Deceuninck: 

Kwaliteit, klasse en harmonie zijn slecht enkele kernwoorden die ons gamma kunststof ramen typeren. Door hun slanke profielen halen ze optimaal licht naar binnen. Maar ze zijn tevens bijzonder veilig en duurzaam en dragen sterk bij tot optimale thermische prestaties in elk gebouw. We hebben oplossingen in huis die passen bij elk type gebouw en elke stijl van woningbouw.

Ontdek ons kwalitatief aanbod aan ramen in kunststof en contacteer ons gerust voor verdere info en advies.

Ramen combineren architectuur, design en functie.

Deceuninck: het topmerk bij uitstek.

Op het eerste zicht lijken de meeste ramen en raamprofielen identiek. Maar als u goed kijkt, zult u merken dat de kwaliteit enorm kan verschillen!

Zendow® raam- en deursystemen: voor zicht met inzicht

Wie vandaag bouwt of renoveert kan er niet omheen: duurzaam bouwen is een noodzaak, ja zelfs wettelijk verplicht (via de EPB-regelgeving). Hoe we wonen heeft immers een belangrijke impact op het milieu. De natuur is ons kostbaarste bezit en precies daarom moeten we er zorgzaam en verantwoord mee omspringen.

Betekent die roep om een groter milieubewustzijn dat we ook aan wooncomfort moeten inboeten? Helemaal niet. Integendeel. Fabrikanten van bouwmaterialen stellen alles in het werk om een evenwicht te zoeken tussen energiezuinig bouwen en comfortabel wonen. Zendow, de pvc raam- en deursystemen van Deceuninck, profileert zich al jaren als een product dat de levenskwaliteit op meerdere vlakken verbetert.

Autentica ramen met sierlijsten

Kwaliteit, klasse en harmonie

Ontdek vandaag het raam van morgen

Een wereld van mogelijkheden

Wat vindt u belangrijk in uw woning? Dat u in de winter kunt genieten van een knusse warmte. In de zomer van een verfrissende koelte.
Dat uw interieur volledig naar uw smaak is ingericht.
Dat u zich ‘s avonds veilig voelt. Kortom, dat u er comfortabel in kunt leven. V andaag en morgen.

De ramen en deuren van Deceuninck komen aan al uw wensen tegemoet.
Hun mooie stijl en technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen.

Folders Deceuninck