zonneschermen knikscherm zonwering hulshout

Buitenzonwering

1000 oplossingen voor 1 zon

Mooi weer is zalig, maar soms wil je liever het comfort van de schaduw. Schadelijke uv-stralen hebben er iets mee te maken. En die Dame Blanche op je terras die minder snel smelt misschien ook.
Zonwering lijkt eenvoudig, maar is dat allerminst.

Hoever je wil overkappen, de ruimte die je hebt, vorm van je muur, de stijl en kleur van je scherm, geïntegreerde verlichting of niet, het soort doek … allemaal dingen die bepalend zijn voor je keuze.
Daarover denken we bij Geral graag mee na.

Samen met Harol zetten we de zon naar ons hand.

Heel het jaar zomer bij je thuis!

Geniet elke dag van de juiste keuze!

De perfecte overgang tussen huis en tuin, dat is een terras waar het aangenaam vertoeven is. Ook op warme zomerdagen, als de zon stralend schijnt. Een Harol-zonwering doet hier wonderen! Het houdt de zon veilig op een afstand, zodat u kan genieten van uw tuin, uw omgeving en het goede leven.

Ook voor andere toepassingen zijn er oplossingen. Indien uw leefruimte of veranda in de zomer te snel opwarmt, kan een Harol-zonwering voor de nodige koeling zorgen.

Al deze modellen kan u komen bekijken in onze toonzaal.

knikarm zonwering geral harol
screen zonwering Harol Geral

De zon maximaal benutten

Iedereen is het over eens dat daglicht gezond is.
Daarom wordt er bij het ontwerp van nieuwe woningen veel aandacht besteed aan de juiste inplanting van ramen en deuren. Want de zon maakt niet enkel goed gezind, als er slim wordt van gebruikt gemaakt, zorgt ze ook voor een verlaagd energieverbruik, want ze is een natuurlijke bron van warmte. Zo kan er in het tussenseizoen en tijdens de winter aanzienlijk op stookkosten bespaard worden.

Maar tijdens de zomermaanden wordt de zon soms ook als oncomfortabel beschouwt.
De zon kan dan niet alleen voor oververhitting zorgen maar kan ook verkleuring van het interieur tot gevolg hebben. Vaak hebben zonnestralen ook een negatieve invloed op de scherpte van TV en PC schermen.

Al deze storende eigenschappen van de zon zijn echter zeer eenvoudig te counteren, door de installatie van een oprolbare buitenzonwering.

HAROL Premium Specialist

Wij zijn trots dat wij met dit label naar buiten kunnen komen, en onze klanten de beste service kunnen blijven aanbieden omtrent alle Harol producten.

Al 30 jaar staan wij klaar om alle Harol wensen te verwezenlijken, waarbij ons grootste doel is om woningen beter, mooier en comfortabeler te maken met kwalitatieve en duurzame producten. 

Wij maken zonwering, garagepoorten, rolluiken en buitenleven.

Al is dat niet helemaal wat we verkopen …
Wij verkopen stilte, koelte of rust in een kamer. We bieden meer tijd en gezelligheid buiten op terras of in de tuin. We maken ruimte voor creativiteit achter die garagepoort. Bij Harol draait het dus om wat er achter of onder de schermen gebeurt.

Dat is wat mensen beleven. Bij jou thuis. En ook bij ons in het bedrijf. Want onze mensen werken aan je plezier met passie en toewijding. Met vakmanschap en oog voor detail. Tot op de millimeter. 

Wat ons écht maakt, zit vanbinnen.

Een greep uit ons aanbod zonwering

Bij Geral vind je ongetwijfeld de ideale zonweringsoplossing voor jouw woning. zowel nieuwbouw als renovatie.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we je helpen om de juiste keuze te maken uit het grote aanbod. 

Enorm effectief

Tijdens de wintermaanden is de zon een gratis bron van energie.

Maar spijtig genoeg is de zon de zomer niet altijd die bondgenoot. Omdat de woningen tegenwoordig zo goed geïsoleerd zijn kan de warmte moeilijk buiten, enkele dagen zonnig, warm weer zorgt al snel voor een broeikast effect. Deze oververhitting is nochtans makkelijk te vermijden door het installeren van een oprolbare buitenzonwering.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

De zoektocht naar het juiste zonnewering voor je woning is niet makkelijk. We geven je graag passend advies en gratis offerte voor de zonwering die best past bij jouw woning en jouw verwachtingen.

knikarm zonwering geral harol

Zonwering die perfect bij je wensen aansluit

Steeds meer mensen bedienen hun screens of rolluiken elektrisch.

Bedieningsgemak

Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk.
Een afstandsbediening is ideaal om uw screen op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel.

Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Vraag ons advies, want ook hier bestaan tal van mogelijkhden

Folder

Zonwering Geral
Klik op foto om folder te openen