lamellen zonwering geral

Binnenzonwering

Tijdloos design

Stijlvolle strakke raamdecoratie in alle maten, kleuren, materialen, die bovendien hygiënisch is. U wil het allemaal! Dat en de perfecte service. Het kan. De zon gaat op voor iedereen.

We bevelen u graag Louverdrape aan! Louverdrape, sinds jaar en dag een wereldspeler in raamdecoratie.

Dankzij de mooie wisselwerking esthetiek – praktisch vernuft heeft Louverdrape voor elke huiselijke of professionele situatie de geschikte toepassing binnen handbereik.

Verticale lamellen

De op maat gemaakte verticale lamellen of reepgordijnen van Louverdrape® combineren feilloos functionaliteit, esthetiek en kwaliteit. Ons aanbod bevat ook verticale lamellen die bewerkt worden met een antibacteriële behandeling.

Lamellen hebben bij vele interieurinrichters hun strepen al ruimschoots verdiend. Met verticale lamellen op maat als binnenzonwering kan u net die sfeer creëren waar u naar verlangt. U hebt de keuze uit diverse materialen, kleuren en motieven. Ga voor kunststoflamellen, textiellamellen, aluminium lamellen of combi-lamellen. Ideaal voor een persoonlijke toets aan uw interieur.

binnenzonwering lamellen geral louverdrape
binnenzonwering rolgordijnen geral louverdrape

Rolgordijnen

EEN ROLGORDIJN OP MAAT VOOR IEDEREEN EN OVERAL

Rolgordijnen zijn in ontelbare uitvoeringen beschikbaar. Ze zijn hygiënisch, besparen plaats, zijn decoratief en efficiënt. Laat uw rolgordijnen op maat maken zodat ze mooi passen bij uw raam en interieur.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Net daarom passen de Louverdrape® rolgordijnen in elk interieur, van klassiek over landelijk tot modern en strak. U kunt kiezen tussen standaard rolgordijnen, dubbele rolgordijnen en roljaloezieën.

Louverdrape® rolgordijnen zijn verkrijgbaar in textiel. Ze zijn al sinds jaar en dag een vaste waarde in vele interieurs. Maar vergis u niet, met dit soort binnenzonwering kan u alle kanten uit. De rolgordijnen zijn beschikbaar op maat in diverse soorten stoffen, motieven en kleuren.

Horizontale lamellen

Horizontale lamellen staan voor pure romantiek. Deze lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes, kleuren en uitvoeringen. Ze passen bij elke stijl, of u nu gaat voor modern of traditioneel.

SFEER CREËREN MET HORIZONTALE LAMELLEN

Horizontale lamellen worden ook wel “Venetiaanse blinden” genoemd. De horizontale lijnen van de lamellen geven een strak, stijlvol en tijdloos karakter aan uw interieur. Net daarom zijn deze lamellen zo geschikt voor elk type woning, voor welke stijl u ook kiest.

binnenzonwering horizontale lamellen geral louverdrape

Voor ieder interieur de juiste zonwering