Verandazonwering

Harol verandazonwering heeft voor ieder wat wils.

Stem de verandazonwering volledig af op het buitenschrijnwerk. Beschikbaar in alle RAL-kleuren en een ruim gamma aan lakken en structuurlakken aan standaardprijs.

Talrijke opties voor nog meer comfort: doekondersteuning voor nog strakkere doeken, hoogtechnologisch doektextiel in tal van stoffen en kleuren.

Optionele oversteek zorgt voor minder zonlicht op de verticale glaspartijen.

Keuzemogelijkheden

VZ710-VZ720

Verandazonweringen VZ710 en VZ720 hebben een strak design en doen wat ze het beste kunnen: de zonnestralen
tegenhouden voordat ze zich via het glas kunnen verspreiden. Kortom: de ideale, duurzame temperatuurregelaar!
Verandazonwering VZ710-VZ720

VZ710

VZ720

Verandazonwering VZ710

Deze verandazonwering past zowel op klassieke, als op moderne woningen dankzij de strakke look en feel van het ontwerp. Console met oprolas en doek liggen onder (VZ720) of boven (VZ710) de geleider. Zo kunnen de aluminium kasten op verschillende manieren op de veranda geïnstalleerd worden.

De kast is volledig gesloten, zo blijft het doek optimaal beschermd tegen vuil. Bovendien is het zonweringsdoek met een speciaal, vuilafstotend product behandeld.

  • Een uniek doekspansysteem zorgt voor extra strakke doeken. Het doek wordt via een veer, loopwieltjes en een zeer sterke nylon kabel onder constante spanning gehouden.
  • Het systeem is nagenoeg geruisloos dankzij de loopwagen met wieltjes die speciaal ontworpen werd om het systeem zacht te laten lopen. De wieltjes kunnen zijdelings bewegen wat ervoor zorgt dat de voorlijst steeds soepel in de geleiders loopt.
  • Tussen de zijgeleiders en het doek is een luchtspleet vrijgelaten om een goede ventilatie en warmteafvoer te verkrijgen.
  • Geschikt voor zeer grote glasoppervlaktes, kan -indien gekoppeld- tot 100 m2 overspannen.
Verandazonwering

VZ080-ZIP

Met verandazonwering VZ080-ZIP haal je altijd het maximum uit je veranda, skylight of dakraam. Onder dit staaltje tijdloos design geniet je precies van de juiste dosis schaduw en wordt het er nooit te warm. Dankzij het ingenieuze ontwerp kan je de zon volledig buitensluiten.
VZ080-ZIP

VZ800-ZIP

Deze verandazonwering is ideaal voor grote glaspartijen en scoort uitstekend op het vlak van comfort, design, veiligheid en energiebesparing. Een strakke, slanke én performante zonwering dus!
Verandazonwering