Sectionale poort

Garagepoorten

Doordachte robuustheid

Nieuwbouw of renovatie? Klassiek of modern?

Onze oplossingen zijn buitengewoon flexibel en perfect aanpasbaar aan je gezin, bouwstijl en bouwtype. Bovendien voldoen ze moeiteloos aan de steeds strengere eisen op vlak van comfort, veiligheid en energie- efficiëntie.

U kan kiezen uit een exclusief assortiment.

Onze standaard ligt hoog, veiligheid, functionaliteit en 100% maatwerk staan centraal.

Net als ons advies.

Uw hoogstpersoonlijk gevoel van veiligheid

Een garagepoort is vaak het laatste waaraan je denkt bij een bouw of renovatie. Maar een poort is belangrijk voor de veiligheid en energie-efficiëntie van je woning.

De garagepoorten zijn veilig, gebruiksvriendelijk en mooi geïntegreerd. Zelfs achter de poort creëren we mogelijkheden.
Met een superisolerende poort kan je garage meer worden dan enkel maar beschutting voor je wagen. Van speelkamer, fitnessruimte tot repetitiehok: kan allemaal.

Hadden we al gezegd dat je voor elke poort kan kiezen uit 300 kleuren?

 

De garagepoort is de grootste toegang tot uw woning. 
Wij besteden dan ook alle mogelijke zorg aan de realisatie van een degelijke oplossing. Al onze poorten dragen het CE-label en voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen.

Sectionale poort

Sectionale poorten

Een sectionale poort is een ‘klassieke’ garagepoort die openschuift in sectie’s. 

Elk huis is uniek en daarom hebben we een groot aanbod aan kwaliteitspoorten voor elke stijl en ieders budget. Elke kleur en afwerking is mogelijk en alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit. We leveren poorten in standaardmaten of op maat.

Met onze poorten is het écht aangenaam thuiskomen door de goede isolerende werking van de panelen.

Al onze poortcomponenten worden door onafhankelijke, erkende instituten op hun veiligheid en duurzaamheid gecontroleerd. Dankzij de technische expertise en voortdurende professionele inzet van onze medewerkers, bieden wij een kwaliteitsgarantie van 5 jaar op de PremiumPro, Prime en Wood series.

Onze poorten zijn voor meerdere generaties!

Sectionale poort

Poorten die perfect bij je woning passen

Een strakke, moderne of landelijke stijl?

Dankzij de variëteit aan paneelsoorten is de keuze volledig aan jouw.

We zijn met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol. De meesten daarvan hebben een eigen smaak. Als je dus nadenkt over een garagepoort, dan is het ook niet meer dan logisch dat wij perfect proberen aan te sluiten bij die mengelmoes van woonexpressie.

Met meer dan 300 kleuren in het gamma is dat geen probleem. En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs. Die laatste zijn trouwens krasbestendig en heel onderhoudsvriendelijk. Optioneel is er de mogelijkheid om te kiezen voor pvc-folie om perfect aan te sluiten bij de look van je ramen en deuren.

Comfort binnen handbereik

jou ontzorgen is onze taak. 

Je kan natuurlijk kiezen voor handmatige bediening, maar niets is zo gemakkelijk, comfortabel en efficiënt als een elektrische motor. Eén druk op de knop, en je garagepoort opent of sluit. Dat gaat snel zonder dat je spierkracht moet gebruiken.

Voor nog meer gebruiksgemak, veiligheid en energiebesparing raden wij de Somfy io-motor of de bi-directionele motoren van Sommer en Marantec aan. Die koppelen o.a. terug naar de zender en laten je weten of de poort effectief gesloten is. Dat biedt je pas echt het summum van comfort!

 

Folder

Klik op foto om folder te openen
Klik op foto om folder te openen