geral veranda zonwering harol

Veranda's & Pergola's

Haal de zon in huis.

Veranda’s zijn letterlijk het verlengstuk van uw woning naar de tuin. Nog nooit was buiten wonen zo gezellig en comfortabel. Je krijgt massa’s zonlicht en warmte binnen. Met de eerste lentezon is het reeds aangenaam vertoeven in uw veranda. Ook uw energiefaktuur zal u zien dalen, want uw veranda is een zeer goede buffer tegen de koude.

Van de meest eenvoudige tot de meest complexe veranda’s: met aluminium kan het allemaal en in alle stijlen en kleuren. Ook de combinatie met een plat dak is mogelijk.

Van klassiek en romantisch tot strak en modern. Voor elke verandastijl bestaat er wel een profiel. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten.

Droomveranda’s voor ieders budget.

Droomt u al jaren van een veranda zodat u heel het jaar van uw tuin kunt genieten?
Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in het plaatsen van veranda’s. Hierdoor kunnen wij u met ons deskundig advies ook helpen uw droomveranda te realiseren.

Volgens uw budget en smaak maken wij steeds vrijblijvend een gratis prijsofferte.
Indien u voor een aluminium veranda zou kiezen bespaart u al snel in onderhoud en verfkarweien. Ook wat betreft verwarmingskosten kunt u al snel enkele euro’s besparen. Een veranda beschermt uw woning in de winter immers tegen de koude en is hierdoor de beste isolatie die je kan wensen.

Voor aluminium veranda’s werken wij samen met ‘Reynaers Aluminium’. Al jaren een toonaangevend merk in de bouwsector in Belgïe en ook wereldwijd. Reynaers Aluminium dankt zijn leiderspositie aan zijn voortdurende investeringen in onderzoek en de ontwikkeling van marktgerichte producten.

Buitenleven Geral Reynaers
REYNAERS PARTNER HULSHOUT

Reynaers partner

De firma Geral is al jaren een erkend REYNAERS PARTNER voor het volledige productgamma van REYNAERS ALUMINIUM.

Het Reynaers Partner label betekent veel meer dan een sticker aan de deur.
Die erkenning wijst op een nauwe samenwerking met Reynaers.
Wij adviseren, produceren en installeren buitenschrijnwerk met Reynaers profielen.

Als Reynaers Partner hebben we een team van  Reynaers specialisten die ons ondersteunen  met hun specifieke kennis.

Iedere consument zoekt naar zekerheid en onberispelijke vakkundigheid in het volledige bouw-of renovatieproces.  Voor uw buitenschrijnwerk is dat Geral.

Verhoog je thuisbeleving met een buitenkamer

Folder Veranda's

veranda Geral Reynaers
Klik op foto om folder te openen