Voorzetrolluik Harol Geral

Rolluiken

Sterk in dingen niet doen

Een rolluik moet sterk zijn in dingen niet doen: je kamer laten afkoelen in de winter. Of ze te fel laten opwarmen in de zomer. Geluid binnenlaten. Of inbrekers toegang geven. Dankzij onze rolluiken kan jij andere dingen wél doen. Zoals meer genieten van elke kamer. Rolluiken moeten handig zijn, en gemakkelijk om te installeren. Tijdens de bouw of later bij een renovatie. Onze rolluiken sluiten naadloos aan bij je woning, welke stijl je ook kiest.

Ontdek hieronder welke Harol-rolluiken best bij je passen. We helpen je graag bij deze keuze.

Inbouwrolluiken

Geschikt voor grote renovaties en nieuwbouw

Wanneer je bouwt of verbouwt, zijn inbouwrolluiken de perfecte oplossing om rolluiken naadloos in je woning te laten passen. Wanneer geopend, is het rolluik niet zichtbaar. En als je ze naar beneden doet, passen ze strak in de gevel en sluiten ze perfect af.

Een inbouwrolluik wordt in de spouwmuur onzichtbaar weggewerkt en dient dan ook van bij de start van het bouwproces of raamrenovatie geïntegreerd te worden in de plannen.

Inbouwrollluiken Harol Geral
Opbouwrolluik Geral Harol

Opbouwrolluiken

Hoogste isolatiewaarde op de markt

Opbouwrolluiken worden als een geheel samen met de ramen in je woning geplaatst. Daardoor sluiten deze perfect aan en wordt de kast mooi ingewerkt in de buitengevel. Maar de echte voordelen ontdek je pas na de plaatsing. Opbouwrolluiken zijn winddicht, voor een maximum aan comfort en isolatie. En dankzij hun eigentijds design en robuuste bouw passen opbouwrolluiken perfect bij zowel houten, pvc als aluminium ramen.

De kast van een opbouwrolluik wordt op het raam gemonteerd en kan zo onzichtbaar in de muur weggewerkt worden. Een opbouwrolluik dient dan ook van bij de start van het bouwproces of raamrenovatie geïntegreerd te worden in de plannen.

Voorzetrolluiken

Comfort zonder kap- en breekwerken

Voorzetrolluiken zijn rolluiken die je op een bestaand huis kan monteren. Zonder grote kapwerken kunnen ze worden afgestemd op zowel klassieke als moderne woningen. Toch leveren ze extra veiligheid en zijn ze zowel geluid- als temperatuurisolerend.

Extreem duurzaam

De kasten en geleiders zijn gemaakt uit stevig aluminium en de lamellen worden opgeschuimd voor extra stevigheid en langere levensduur.

voorzetrolluik geral harol
harol specialist

HAROL specialist

Wij maken zonwering, garagepoorten, rolluiken en buitenleven.
Al is dat niet helemaal wat we verkopen …
Wij verkopen stilte, koelte of rust in een kamer. We bieden meer tijd en gezelligheid buiten op terras of in de tuin. We maken ruimte voor creativiteit achter die garagepoort. Bij Harol draait het dus om wat er achter of onder de schermen gebeurt.

Dat is wat mensen beleven. Bij jou thuis. En ook bij ons in het bedrijf. Want onze mensen werken aan je plezier met passie en toewijding. Met vakmanschap en oog voor detail. Tot op de millimeter. 

Wat ons écht maakt, zit vanbinnen.

Bepaal zelf het weer.

Steeds meer mensen bedienen hun screens of rolluiken elektrisch.

Bedieningsgemak

Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk.
Een afstandsbediening is ideaal om uw screen op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel.

Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Vraag ons advies, want ook hier bestaan tal van mogelijkhden

Folder

rolluiken geral
Klik op foto