Buitenleven geral lamellendak

Terrasoverkapping

Maak na de nazomer nog een nazomer

Droomt u al jaren van een veranda zodat u heel het jaar van uw tuin kunt genieten?
Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in het plaatsen van veranda’s. Hierdoor kunnen wij u met ons deskundig advies ook helpen uw droomveranda te realiseren.

 

Volgens uw budget en smaak maken wij steeds vrijblijvend een gratis prijsofferte.
Indien u voor een aluminium veranda zou kiezen bespaart u al snel in onderhoud en verfkarweien. Ook wat betreft verwarmingskosten kunt u al snel enkele euro’s besparen. Een veranda beschermt uw woning in de winter immers tegen de koude en is hierdoor de beste isolatie die je kan wensen.

Lamellendaken

Schaduw tot op de millimeter

De luxe van een extra (buiten)ruimte dankzij een PATIO.

Wil je langer genieten van je tuin en terras? Dan zijn lamellendaken een oplossing. 

We maken een gezellige ruimte van je terras, mooi beschut tegen zon en regen, en ’s avonds verlicht én verwarmd.

Zowel het basismodel Vision als de uitgewerkte Opera regelen zonlicht en wind, zoals jij wil. En zo kan jij meer van de buitenlucht genieten. In zon of schaduw.

lamellendak geral harol

Brera

Openschuivend Lamellendak 

Net dat tikkeltje anders

Brera heeft een strakke, sobere, maar toch verfijnde vormgeving. U kan een aangename, gezellige omgeving creëren door zonlicht en luchtstroming te regelen naar wens.

Regen of sneeuw? Geen enkel probleem. De Brera is een zeer stevige constructie, gemaakt uit aluminium. Bovendien is dit product voorzien van een ingenieus afwateringssysteem en zijn de lamellen -dankzij hun dikte van 20 of 30 mm- uiterst degelijk. 

Buitenleven Geral Harol

HAROL Premium Specialist

Wij zijn trots dat wij met dit label naar buiten kunnen komen, en onze klanten de beste service kunnen blijven aanbieden omtrent alle Harol producten.

Al 30 jaar staan wij klaar om alle Harol wensen te verwezenlijken, waarbij ons grootste doel is om woningen beter, mooier en comfortabeler te maken met kwalitatieve en duurzame producten. 

Wij maken zonwering, garagepoorten, rolluiken en terrasoverkappingen.

Al is dat niet helemaal wat we verkopen …
Wij verkopen stilte, koelte of rust in een kamer. We bieden meer tijd en gezelligheid buiten op terras of in de tuin. We maken ruimte voor creativiteit achter die garagepoort. Bij Harol draait het dus om wat er achter of onder de schermen gebeurt.

Dat is wat mensen beleven. Bij jou thuis. En ook bij ons in het bedrijf. Want onze mensen werken aan je plezier met passie en toewijding. Met vakmanschap en oog voor detail. Tot op de millimeter. 

Wat ons écht maakt, zit vanbinnen.

Verhoog je thuisbeleving met een buitenkamer

Verlichting & verwarming

Sfeervolle verlichting en verwarming voor uw veranda of pergola

De Storelight verlichting en verwarming is een ideale aanvulling voor wie houdt van gezelligheid. De verlichting creëert ’s avonds een unieke, romantische sfeer. De verwarming verjaagt de avondkoelte dan weer, waardoor je langer van de zomeravonden kan genieten. Ook een combinatie van beide is mogelijk.

Buitenleven Geral Harol verwarming

Folder Terrasoverkapping

buitenleven Geral terras overkapping
Klik op foto om folder te openen