Elegant

Met Elegant presenteert Deceuninck de opvolger van het succesvolle Zendow platform.deceuninck elegant
Niet alleen beantwoordt Elegant aan de meest recente normen en evoluties, ook heeft Deceuninck het ontwerp van de profielen een moderner en strakker uitzicht gegeven waardoor de producten een ongezien design uitstralen.

Technologie

HET ULTIEME COMPOSIET RAAM

De nieuwe Elegant serie is niet compleet zonder onze succesvolle  glasvezeltechnologie, die jaren geleden ontwikkeld en gepatenteerd werd door Deceuninck.
De technologie is geoptimaliseerd en heeft een nieuwe naam gekregen. De Elegant serie is voorzien van de vernieuwde glasvezeltechnologie ThermoFibra. Dat alles wordt met de thermische Forthex versterking gecombineerd, waardoor Deceuninck het ultieme composiet raam aanbiedt.
Ontdek onze nieuwste technologie met enorme stabiliteit en de hoogste thermische isolatiewaarden

Elegant abstract 76x

HET ULTIEME DESIGN, NU REEDS GELAUWERD MET AWARDS

Modernistisch en architecturaal. Deceuninck ontwikkelde een gloednieuwe vleugel, 100% gelijkliggend met de Forthexversterkte kader. Een uiterst minimalistisch, vlakliggend design. Vanuit elke hoek een streling voor het oog. Niet enkel qua vorm, maar ook qua kleur de perfecte match met
de Deceuninck aluminium serie.

Elegant infinity 76x

Elegant Infinity 76x

DE NIEUWE STANDAARD STAAT OP

Klassiek terugliggend design in combinatie met een minimalistische geometrie. Dit model is voorzien van een Forthex-versterkte kader met staalversterkte vleugel. Net als alle voorgaande uitvoeringen is dit profiel voorzien van een centrale middendichting, ter optimalisatie van de winden waterdichtheid.

elegant deceuninck

4 vleugeldesigns  & 2 kaderdieptes

Alle Elegant vleugels passen in de iCOR-kaders van 76mm en 115mm. Dat betekent dat elke stijl perfect gecombineerd kan worden met alle kaderdieptes, of het nu gaat om de terugliggende uitvoering van Elegant Infinity en Elegant Origin, of de vlakliggende uitvoering van Elegant Abstract.Datzelfde principe geldt ook voor het staalvrije Elegant ThermoFibra Infinity. 

 

Ontdek alle uitvoeringen in de folder.

Folder

Elegant brochure - klik om te openen
Elegant