Geniet binnen én buiten van duurzame schoonheid met onze schuiframen

Duurzame schoonheid hoeft zich niet te beperken tot de binnenkant van je woning. Soms wil je de buitenwereld ook binnenlaten, voor een gevoel van ruimte en eenheid met je omgeving. Met de schuifraamsystemen van Reynaers Aluminium verander je je leefruimte meteen in een overdekt terras of een verlengstuk van je tuin.

Met Reynaers Aluminium geniet je ook volop van de schoonheid rond je huis. Onze aluminium profielen koppelen een slank tot ultraslank design aan een enorme kracht: op die manier maken ze meteen grote glaspartijen mogelijk. Zodat jij met volle teugen van je omgeving en het zicht op je tuin kunt genieten.

 

Schuifdeuren combineren state-of-the-art prestaties met aantrekkelijke esthetiek. Onze toonaangevende en technisch geavanceerde oplossingen zijn de perfecte oplossing om een prachtig uitzicht te creëren. 

Keuzemogelijkheden

Maak hier kennis met onze verschillende systemen voor schuiframen.

CP130  / CP130 LS (Hi)
CP155  / CP155 LS (Hi)
Master Patio LS (Hi)

Systemen kunnen als Monorail. duorail of drierail worden uitgevoerd. 

Geral zal u graag helpen bij de juiste keuze van uw schuifdeur.

Aluminium ramen en deuren Geral

CP 130

CP130-LS Geral Reynaers

CP 130 is de standaard 

voor hedendaags bouwen en verbouwen

Het CP 130 systeem is de standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten. De schuifraamoplossing voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Voor nog hogere isolatiewaarden is er de CP 130 HI uitbreiding. Het systeem leent zich perfect voor schuiframen met hoogte tot 2,70 meter en glasgewichten tot 300 kg. CP 130 kan worden uitgevoerd met een super smal middenprofiel, waardoor het schuifraam naadloos de overgang van binnen naar buiten maakt en de ruimtelijkheid en lichtinval in de woning aanzienlijk vergroot. CP 130 is in hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail. Daarnaast bestaat ook een hoekoplossing waarbij twee schuivende delen op hoek sluiten. Deze oplossing zorgt in open toestand voor een optimale buitenbeleving omdat geen hoekprofiel het zicht of de doorgang belemmert.

CP 155

CP155-LS Geral Reynaers

CP 155 voor de strengste isolatievereisten

Hoog isolerend schuifraamsysteem, geschikt voor grote raampartijen

Voor de meest energiezuinige bouwprojecten, stelt Reynaers Aluminium het hoog isolerende CP 155 systeem voor met een middenstijl met amper 50 mm aanzichtbreedte. In de CP 155 HI en Minergie uitvoering kan het systeem toegepast worden in lage energiewoningen en passiefbouw. Bij deze oplossing kunnen de schuiframen glasgewichten tot 400 kg dragen met een hoogte tot 3,5 meter, waardoor het systeem uitermate geschikt is voor driedubbele beglazing en zijn grotere afmetingen mogelijk. CP 155 is zowel in schuif- als hefschuifsyteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail. Hierdoor beantwoordt het systeem perfect aan de nieuwste ‘less is more’ trend voor raamprofielen met een combinatie van maximaal daglicht, quasi volledige transparantie en superieure isolatie. Ook voor dit systeem biedt Reynaers Aluminium een hoekoplossing aan.

Master Patio

MasterPatio Geral Reynaers

een meesterlijke creatie

De perfecte partner voor de bijzondere uitstraling van MasterLine.

MasterPatio is bijzonder duurzaam op elk gebied. Zo resulteert zijn sterke energieprestatie in lagere facturen. Het is een hoogkwalitatieve toepassing waar je van blijft genieten, een leven lang. Ook op esthetisch vlak tilt MasterPatio je woning naar een hoger niveau. Zijn slanke, strakke ontwerp voegt steeds weer pure schoonheid toe, zowel binnen als buiten.

Bovendien biedt het enorm veel architecturale opties, dankzij een vleugelgewicht van 400 kg, vleugelhoogtes tot 3,6 m én talloze mogelijke configuraties. Zodat het uiteindelijke design altijd aansluit bij jouw smaak en persoonlijkheid, als ultieme expressie van meesterlijk wooncomfort.

SLIM CHICANE schuifsystemen

De nieuwste oplossing is  Slim Chicane, nog slanker dan de standaard uitvoeringen waarbij de aanzichtbreedte van de middenstijl gereduceerd wordt tot slechts 50 mm in plaats van ongeveer 115 mm.
Dus voor iedereen die houdt van ultra smalle profielen, hebben we nu een nieuw hefschuifraam met smalle chicane.

Dit is toepasbaar op CP130, CP155 en Master Patio

Bekijk hieronder de folders met technische specificaties

Schuifdeuren